Om oss

TuningChip Sverige AB

VÄLJ DIN MOTOROPTIMERING:
Ring alla dagar 07-23:

TuningChip


Om oss

TuningChip har sedan starten 1997 nischat sig på framförallt tre punkter, skräddarsydda motorprogramvaror, motorgaranti samt fri lånebil och hämtservice.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder marknadens absolut bästa kundservice, vi har telefonsupport alla dagar kl. 07 – 23 och mailsvar inom 60 minuter, 365 dagar om året. Som kund hos TuningChip får du all tänkbar och nödvändig service för ett problemfritt bilägande och vi anstränger oss till det yttersta att göra våra kunder 100 % nöjda.

Vi har goda kontakter med alla stora återförsäljare som vi gärna delar med oss av, många kunder kontaktar oss som experter i val av deras nya bil och motoralternativ. Vi arbetar med de flesta förekommande bilmärken på marknaden och är också fullvärdesförsäkrade för att du som kund ska vara i trygga händer.

Lägsta prisgaranti och förmånlig avbetalning genom Handelsbanken Finans är också viktiga detaljer vi vill framhäva.

Representerade på nio orter i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr med huvudkontor i Stockholm och ytterligare fem kontor i Finland.

Vi är stora bilentusiaster med många års erfarenhet av racing, rally, dragracing, programmering, databashantering samt ett stort tekniskt intresse. Just detta har gett oss en ovärderlig kunskapsbank om vad som krävs för en bil och motor under riktigt extrema förhållanden, den kompetensen använder vi oss av i vårt dagliga arbete med din bil och motor.